MI UNOSIMO PROMJENU

Razvijamo snažne timove!

ANGAŽUJ AGILNOG PROJEKT MENADŽERA

Na svom putu digitalne transformacije kompanije implementiraju projekte koji uključuju primjenu gotovih paketiziranih softverskih rješenja, nadogradnju postojećih ili razvoj potpuno novog softvera. Uglavnom se radi o vrlo složenim projektima sa velikim brojem rizika koje je potrebno pravilno tretirati. Ključni korak ka uspješnoj implementaciji su snažni razvojni timovi obučeni za isporuku kvalitetnih rješenja.

Angažovanjem agilnog projekt menadžera prije početka realizacije projekta povećavate objektivnost i efikasnost procesa planiranja. Iskusan agilni projekt menadžer može pomoći u prikupljanju i dokumentovanju projektnih zahtjeva, definisanju opsega posla kao i u odabiru IT partnera. Također može pomoći u postavljanju adekvatne projektne strukture i preuzeti odgovarajuću ulogu u razvojnom projektu kao što je uloga Scrum Mastera, Product Ownera, vođe tima, menadžera isporuke i sl.

Naši projekt menadžeri su iskusni eksperti za Agile pristup i tradicionalne tehnike upravljanja projektima te su u stanju pomoći kompanijama u pripremi, implementaciji projekta te efikasnoj tranziciji rješenja u proizvodno okruženje. Imaju veliko iskustvo uspješno realizovanih složenih projekata. Osim toga, certificirani su za primjenu preporuka i najboljih praksi Međunarodnog instituta za upravljanje projektima (www.pmi.org) i spremni su pomoći timovima da uspješno implementiraju razvojne projekte iz portfolia digitalne transformacije.

Naši konsultanti pristupaju individalno svakom klijentu pronalazeći najbolja rješenja koja će pomoći timu da razviju kvalitetno softversko rješenje.

Budite u toku

sa najnovijim vijestima od nas