MI UNOSIMO PROMJENU

Razvijamo snažne timove!

1. KORAK: UVODNI RAZGOVOR

Naša saradnja počinje razgovorom u kojem slušamo Vaša iskustva, nastojimo razumjeti izazove, prilike i cjelokupan kontekst u kojem Vaša organizacija razvija poslovno digitalno rješenje.

Ukoliko je potrebno, nakon našeg razgovora, ćemo dogovoriti i održati radionicu ,,discovery workshop" s ciljem da zajedno identifikujemo ključne izazove prisutne u radu razvojnih timova. Na ovaj način ćemo biti u mogućnosti utvrditi uzroke eventualnih problema te predložiti odgovarajuće akcije kako bi se oni uklonili.

2. KORAK: PLAN AKTIVNOSTI

Na osnovu rezultata prethodnog koraka kreiramo prijedlog rješenja u vidu aktivnosti koje je potrebno provesti u određenom vremenskom periodu. Planirane aktivnosti su iz opsega naših usluga:

Prijedlog rješenja kreiran na ovakav način omogućava strukturiran pristup aktivnostima koje provodimo u cilju postizanja zajedničkog cilja. Premda razvojni timovi predstavljaju zasebne kompleksne sisteme to je i realizacija plana fleksibilan u smislu njegove adaptacije ovisno od povratnih informacija koje dobijemo tokom implementacije.

3. KORAK: IMPLEMENTACIJA

Predloženi plan aktivnosti se implementira odmah nakon što se usaglasi i odobri. Sprovođenje planiranih aktivnost na navedeni način daje nam mogućnost da periodično procjenjujemo postignute rezultate i eventualno nastavimo ka sljedećoj fazi ili plan adaptiramo shodno uočenim povratnim informacijama.

REFERENCE

Naši konsultanti pristupaju individalno svakom klijentu pronalazeći najbolja rješenja koja će pomoći timu da razviju kvalitetno softversko rješenje.

Budite u toku

sa najnovijim vijestima od nas